Graag willen wij één van onze belangrijkste functionaliteiten toelichten: de matrix.

Vrijwel de meeste fashion groothandels en retailers werken met kleuren en maten. Om alle kleuren en maten goed te kunnen administreren kan je met een standaard software pakket meestal niet uit de voeten. De order- en factuurverwerking wordt veel te omslachtig en onoverzichtelijk waardoor er snel fouten ontstaan. 

Om de orders en facturen snel en makkelijk te kunnen verwerken heb je dus software nodig welke het administreren van de kleuren en maten via een matrix ondersteund. CloudFashion heeft dit als volgt opgelost.

Bij het registreren van orders kan je per model/kleur de aantallen per maat ingeven. In het onderstaande voorbeeld ziet u een verkooporder:

Via de Zip Lines kunt u de modellen invoeren:

Via de ingevoerde modellen kunnen de aantallen per kleur/maat worden ingevoerd:

In het bovenstaande voorbeeld wordt de actuele voorraad tussen haakjes weergegeven.

De matrix is bij alle mogelijke documenten/boekingen toepasbaar: offertes, orders,artikeldagboek etc.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound