Afgelopen week is Sixroad Fashion B.V. live gegaan met de softwareoplossing van CloudFashion!

Sixroad Fashion gevestigd in Wijchen is een groothandel in mode accessoires voor heren: riemen, schoenen en bretels. 

Sixroad Fashion werkte met verouderde software en was op zoek naar nieuwe software welke hun bedrijfsprocessen volledig zou kunnen ondersteunen. Het kunnen werken met kleuren en maten (matrix) en een koppeling met inkoopcombinatie Euretco waren belangrijke voorwaarden bij het selecteren van een nieuw software pakket. 

Met de oplossing van CloudFashion (Dynamics 365 Business Central + Office 365) werkt Sixroad Fashion nu volledig in de cloud. 

Fase 2 van de implementatie is nu aangebroken. In deze fase is het de bedoeling dat de koppeling met de B2B webshop wordt gerealiseerd (WooCommerce) en de koppeling met de vervoerder. Ook de APP voor de vertegenwoordigers zal in deze fase worden uitgerold.

Kortom, Sixroad Fashion en CloudFashion zijn een mooie samenwerking aangegaan!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound