Werken uw vertegenwoordigers nog met een papieren orderbook? Heeft u ze regelmatig aan de telefoon om de actuele voorraad door te geven? Krijgt u nieuwe orders pas doorgestuurd nadat uw vertegenwoordigers gelegenheid hebben gehad om thuis hun administratie bij te werken?

CloudFashion heeft nu de ideale oplossing: de Sales App voor vertegenwoordigers! De Sales App werkt op alle tablets. Hiermee hebben uw vertegenwoordigers altijd en overal toegang tot de gegevens die ze nodig hebben.

De vertegenwoordiger ziet alleen de informatie welke voor hem relevant is. Zo ziet hij alleen de klanten van zijn eigen rayon en alleen de verkoopoffertes welke hij zelf heeft aangemaakt. Via Power BI rapportages heeft de vertegenwoordiger ook direct inzicht in zijn verkoopprestaties.

Op locatie bij de klant kan uw vertegenwoordiger een verkoopofferte maken. De App is direct geïntegreerd met de backoffice waardoor de verkoopoffertes direct zichtbaar zijn op kantoor. De verkoopofferte kan door de backoffice eenvoudig worden omgezet naar een verkooporder. 

De CloudFashion Sales App biedt verder nog de volgende functionaliteiten:

  • Klantinformatie (adres- en contactgegevens)
  • De klanthistorie: geboekte facturen en creditnota’s
  • Navigeer naar het adres van de klant
  • Model- en artikelgegevens
  • Actuele voorraadstanden per model/kleur/maat
  • Verkoopaantallen per model/kleur/maat
  • Verzenden van een orderbevestiging per mail
  • Bezoekrapportages

Wilt u meer weten over de Sales App van CloudFashion? Neem dan contact met ons op!

 

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound