CloudFashion gaat de samenwerking aan met NavExperts!
NavExperts voegt de software van CloudFashion aan hun suite toe en in de toekomst kunnen we gebruik maken van elkaars diensten.

NavExperts uw expert op gebied van Microsoft Dynamics

Kwaliteit, Kennisoverdracht en Klanttevredenheid.

NavExperts biedt verschillende services aan in het kader van zowel ERP implementatie als development- en business consultancy rondom het gebruik van Microsoft Dynamics 365 BC, NAV & AX . Denk hierbij aan advies, optimalisatie, implementatie of upgraden van uw Microsoft Dynamics pakket. Onze gerichte aanpak gebaseerd op eenvoud en efficiëntie geeft u gegarandeerd de beste resultaten met Microsoft Dynamics.

NavExperts is uw eerlijke, objectieve en vooral ervaren Microsoft Dynamincs partner. In samenwerking met de klant komt NavExperts altijd tot klant specifieke oplossingen die gebaseerd zijn op standaard componenten. Denk hierbij aan het gebruik van CloudFashion; een duidelijke stabiele basis met verscheidene modules die oplossingen bieden voor diverse problemen. Deze flexibiliteit zorgt ervoor dat “het hart van de software” stabiel blijft en upgraden naar nieuwe versies eenvoudiger is. En daar kunnen wij u bij helpen.

Aanvullende diensten van NavExperts:

  1. Licenties Dynamics NAV (zowel Perpetueel als Subscription)
  2. Implementatie van software, add-ons en modules
  3. Upgrades van bestaande licenties naar nieuwe versies
  4. Beheer & support van Dynamics NAV omgevingen. Zowel contractueel als on demand
  5. Trainingen (desgewenst bij u op kantoor)

Kijk voor meer informatie op www.navexperts.nl

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound