De Fashion App voor agenten hebben we nog mooier gemaakt! Zo is het nu mogelijk om samen met je klanten de nieuwe collectie te doorlopen. Voeg de modellen toe aan het winkelmandje, kies de kleuren en maten en maak gelijk de order aan voor de backoffice.

Klik hier om een vrijblijvende demo aan te vragen.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound