CloudFashion, onze naam zegt al genoeg: onze software draait in de Cloud.  Het klinkt allemaal erg mooi maar waarom zou je daarvoor kiezen? Wat zijn de voordelen? Hieronder 5 redenen om te kiezen voor de softwareoplossing van CloudFashion in de Cloud:

1. Toegankelijkheid
De software is overal toegankelijk. Via je internet browser of een speciale app kan je inloggen in de software omgeving. Dit kan vanaf je PC, laptop, tablet en telefoon. Ideaal als je veel onderweg bent of het op kantoor werken graag combineert met het thuis werken. Agenten welke voor fashionbedrijven werken kunnen op deze manier ook gemakkelijk werken.

2. Schaalbaar
De software wordt als een service gekocht waarbij de afrekening maandelijks plaatsvindt. Dit gebeurd op basis van het aantal gebruikers en de modules welke worden aangeschaft. Het aantal gebruikers is eenvoudig op- en af te schalen. Gaan de zaken even wat minder en kan het werk ook tijdelijk met een gebruiker minder worden uitgevoerd? Of heeft u juist tijdelijk extra gebruikers nodig? In de Cloud is het snel geregeld en de afrekening is gebaseerd op het maandelijks gebruik.

3. Beheer en kosten
Wanneer u met software on-premise werkt heeft u een eigen server nodig. De software op de server vraagt schijfruimte en aanverwante programma’s zoals Microsoft SQL Server om de database te beheren. Het beheer van de server en applicaties moet u zelf verzorgen. Wanneer u in de Cloud werkt met de software van CloudFashion dan heeft u dus geen eigen server nodig. Het beheer van de software en database ligt bij CloudFashion in samenwerking met Microsoft.

4. Integraties
De software van CloudFashion is volledig geïntegreerd met Microsoft 365 waardoor het naadloos aansluit met Word, Excel en Outlook. Het in- en exporteren van gegevens en het mailen van document is hierdoor kinderlijk eenvoudig. Ook is de integratie met andere software zoals een webshop, een logistiek partner of een CRM pakket makkelijker te realiseren.

5. Altijd up-to-date
Wanneer u met Dynamics 365 Business Central in de Cloud werkt dan blijft de software altijd up-to-date. Microsoft voert 2 keer per jaar een grote update door, waarmee nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd. Grote en dure upgrade/conversie trajecten behoren hiermee tot de verleden tijd.

Wilt u meer informatie over onze software in de Cloud? Neem dan contact met ons op.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound