Voorverkoop
Wanneer je werkt met collecties is het zeer waarschijnlijk dat je via voorverkoop werkt. Met onze agenten module en B2B portal stromen deze orders binnen en via ons dashboard zijn deze verkopen per model / kleur goed te monitoren. Zo kun je gedurende de voorverkoop zien welke producten / kleuren goed gaan maar ook welke niet. Artikelen die niet naar verwachting lopen, en waarbij het te risicovol is om deze te laten produceren, kun je blokkeren. Tijdens de voorverkoop kun je via CloudFashion remplacerings functie deze geblokkeerde artikelen eenvoudig overzetten naar vergelijkbare maar wel goed lopende artikelen. Aan het einde van de voorverkoop kun je deze voorverkooporders via het inkoopvoorstel snel en foutloos overzetten naar inkooporders. Wanneer de producten geproduceerd zijn worden ze naar je magazijn of logistiek partner verstuurd. Maar hoe verdeel je de binnengekomen producten over alle verkooporders welke tijdens de voorverkoop zijn gemaakt?
Magazijn levervoorstel

CloudFashion beschouwt het uitleveringsproces als het meest cruciaal, immers in een korte tijd komt de voorraad binnen en dit wil je zo efficient mogelijk doorsturen naar uw klanten. Om dit proces goed te kunnen monitoren is het levervoorstel ontwikkeld.

Met dit voorstel kunnen de volgende acties worden uitgevoerd:

  • Ophalen voorverkooporders, uiteraard alleen die orders die ook uitgeleverd kunnen worden
  • Verdelen van de voorraad over de verkooporders / klanten
  • Aanpassen van de verkooporderregels via de matrix
  • Genereren van pickbonnen
  • Boeken van verzendingen en factureren

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende demo van onze software?
Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound