Eind April hebben we Longlivethequeen mogen verwelkomen als nieuwe klant van CloudFashion.
Longlivethequeen is een Nederlands meisjeskledingmerk. Met als doel om de footprint te verkleinen gaat Longlivethequeen bewuster om met materiaalgebruik.

De oplossing van CloudFashion past goed bij de bedrijfsvoering van Longlivethequeen. Door het werken met collecties/seizoenen kan er in de voorverkoop door agenten gebruik worden gemaakt van de Sales APP.
Bij het uitleveren van de orders komt het magazijnlevervoorstel weer van pas. Tevens zal er een koppeling worden gemaakt met de B2B webshop van Longlivethequeen. In de loop van 2021 zal Longlivethequeen gefaseerd live gaan.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound