Vanaf 1 juli 2021 gelden nieuwe btw-regels voor e-commerce binnen de EU. U krijgt met deze btw-regels te maken als u via een website verkoopt aan particulieren in andere EU-landen. Vanaf een jaaromzet van meer dan 10.000 in de EU maar buiten Nederland moet de BTW worden betaald welke geldt in het land van de klant. Bekijk hieronder de uitleg via YouTube:

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound