Begin dit jaar is onze klant Miller B.V. live gegaan met de software van CloudFashion.

Miller B.V. is een groothandel in jeans en was op zoek naar ERP software waarmee ze hun inkoopproces konden faciliteren. 

CloudFashion had in de basis al een goede inkoop module maar heeft dit samen met Miller uitgebreid naar een volwaardige fashion inkoop module. De jeans worden veelal buiten Europa geproduceerd en hierdoor is het van groot belang dat inkoopopdracht duidelijk overkomt om fouten in de productie en bij de levering te voorkomen.

CloudFashion heeft het daarom mogelijk gemaakt om naast de standaard inkoopordergegevens onder andere ook Shipping Marks, Comments, Accessoiries, Stitches en Labels vast te leggen. Vanuit de inkooporder wordt ook de productie en verschepingsdata bijgehouden. Na de ontvangst van de goederen in het centrale magazijn worden de  goederen uitgeleverd naar de klant.

Hieronder een fictief voorbeeld van een inkooporder welke naar de producent wordt gestuurd:

Bent u ook op zoek naar Fashion ERP software?

Neem dan contact met ons op!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound