CloudFashion heeft een eigen B2B webshop ontwikkeld. Deze webshop is volledig geïntegreerd met Dynamics 365 Business Central.

B2B Webshop

Het grote voordeel van deze volledige integratie is dat er geen extra koppeling nodig is om gegevens tussen de webshop en Business Central te synchroniseren. En door deze volledige integratie is het beheer ook een stuk eenvoudiger, dit doe je namelijk vanuit Business Central. Tevens is er geen verschil in artikelkenmerken, prijzen of voorraad tussen uw ERP systeem en de webshop.

Zo begin je met het definiëren van collecties welke op de B2B Webshop als snelfilters zichtbaar zijn. Denk hierbij aan filters per merk, seizoen, pre-sales en uitverkoop artikelen. Per klant kun je instellen welke collecties zichtbaar zijn. Middels hun eigen beveiligde login kunnen klanten bestellingen plaatsen, en historische orders inzien.

B2B Webshop Item

Uiteraard gaat het plaatsten van de bestelling via de matrix. Binnen de matrix is ook te zien welk voorraadniveau de artikelen hebben. De voorraadindicatie en bijbehorende kleuren zijn ook in instelbaar in Business Central.

B2B Webshop Item Matrix

De bestellingen worden in Business Central geregistreerd als voororder of nabestelling.

Verder zit de B2B Webshop boordevol functionaliteiten zoals:

 • Item module: verrijk de artikelen met extra informatie
 • Banner module: upload en beheer banners
 • E-mail Template module: geef de e-mails vorm welke naar je klanten worden verstuurd
 • Static Page module: bepaal zelf hoe sites eruit zien zoals
  • About us
  • FAQ
  • Contact
  • Terms and conditions
  • Etc.
 • Social Icon module: maak zelf koppelingen naar social media zoals facebook, instagram en twitter.
 • Scheduler module: geeft inzicht in de synchronisaties welke lopen tussen Business Central en de Webshop

Nieuwsgierig geworden? Vraag een vrijblijvende demonstratie aan!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound