CloudFashion is een samenwerking aangegaan met OCR Docs!

Longlivethequeen, één van onze klanten was op zoek naar een applicatie voor automatische factuur herkenning. Al snel bleek de app van OCR Docs hiervoor een geschikte oplossing. De App kon eenvoudig vanuit AppSoure worden geïnstalleerd en na een korte uitleg was deze direct te gebruiken. Na een proefperiode van een maand heeft Longlivethequeen besloten om met alle administraties gebruik te gaan maken van OCR Docs.

Met OCRDocs kunnen documenten via een map, scanner, telefoon of via Drag & Drop automatisch worden opgehaald en verwerkt. Daarbij worden de facturen automatisch gekoppeld aan de juiste leverancier en kan direct de juiste grootboekrekening worden voorgesteld met bijbehorende bedragen zodat de factuur direct te verwerken is. Daarnaast worden geboekte ontvangsten direct opgehaald. Alle verwerkte documenten zijn door een makkelijk toegankelijk digitaal archief te doorzoeken. U betaald alleen voor de documenten die u via OCRDocs laat verwerken. Daarbij wordt ook een makkelijk te doorzoeken digitaal archief beschikbaar gesteld.

Heeft u ook interesse in OCR Docs in combinatie met de software van CloudFashion?

Neem dan contact met ons op!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound