Wat zijn de voordelen van barcodescanning voor fashion groothandels?

Barcodescanning is een technologie die het mogelijk maakt om producten snel en nauwkeurig te identificeren, te registreren en te volgen. Voor fashion groothandels, die te maken hebben met een grote diversiteit aan artikelen, maten, kleuren en seizoenen, kan barcodescanning een waardevol hulpmiddel zijn om de effici├źntie en de klanttevredenheid te verhogen.

Een van de voordelen van barcodescanning voor fashion groothandels is dat het de voorraadbeheer vereenvoudigt. Door elk SKU te voorzien van een unieke barcode, kom je direct de hoeveelheid en status van elk artikel te weten, en op welke locatie(s) deze te vinden is. 
Dit maakt het makkelijker om orders te lopen maar ook om tussentijds te inventariseren, en zo de voorraadniveaus te optimaliseren voor je “Never Out of Stock” artikelen.

Een ander voordeel van barcodescanning voor fashion groothandels is dat het de orderpicking versnelt. Door gebruik te maken van draagbare scanners of smartphones, kunnen de magazijnmedewerkers de bestelde producten snel en foutloos verzamelen. Dit vermindert de kans op vergissingen, vertragingen en retouren, en verbetert de service naar de klanten.

Barcodescanning is dus een technologie die veel voordelen kan bieden voor fashion groothandels. Het kan helpen om de processen te stroomlijnen, de kosten te verlagen en de klanten tevreden te stellen.

Op je smartphone kan je de Business Central App installeren en met de Scan App van CloudFashion kan je op een eenvoudige manier verkooporder/facturen aanmaken en artikelen inventariseren.

In de video hieronder zie je daar een voorbeeld van:

Wilt u meer weten over hoe barcodescanning uw fashion groothandel kan ondersteunen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from Youtube
Vimeo
Consent to display content from Vimeo
Google Maps
Consent to display content from Google
Spotify
Consent to display content from Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from Sound