Dynamics 365 Business Central biedt de mogelijkheid om marketingteksten te genereren met behulp van AI-technologie. De marketingteksten worden bijvoorbeeld gebruikt op een B2C of B2B webshop. De functie is ontworpen om de eindgebruiker te helpen met het schrijven van marketingteksten. Het biedt suggesties voor marketingtesten waarmee tijd en moeite worden bespaart.

De marketingtekst wordt gegenereerd op basis van de artikelkenmerken. Bij het genereren kan de toon, de indeling en de nadruk worden gekozen.
Toon: formeel, informeel, inspirerend, opgewekt en creatief.
Indeling: tagline, alinea, tagline + alinea en kort.
Nadruk: geen nadruk, innovatie, duurzaamheid, kracht, elegantie, betrouwbaarheid en snelheid.

Bij dit voorbeeldartikel komt deze tekst er als resultaat uit:

Trek deze sweater aan en voel je elastisch in stijl!

Deze hoodie is de perfecte combinatie van comfort en stijl. Met een elastische tailleband en een tunnelkoord in de capuchon, past deze sweater zich aan jouw lichaam aan voor de perfecte pasvorm. Gemaakt van 70% katoen en 30% polyester, biedt de sweatstof een zacht en warm gevoel. De print op de sweater voegt een vleugje persoonlijkheid toe aan je outfit. De ritssluiting maakt het gemakkelijk om de sweater aan en uit te trekken. Was de sweater in de machine tot 30°C om hem schoon en fris te houden. Of je nu gaat sporten of gewoon een casual dagje hebt, deze sweater is de perfecte keuze voor een comfortabele en stijlvolle look. Trek deze sweater aan en voel je elastisch in stijl!

De gegenereerde marketingtekst wordt direct geschynchroniseerd met de B2B webshop van CloudFashion. Gebruikt u een Shopify webshop gekoppeld aan Business Central? Ook daar is de optie aanwezig om deze teksten met de shop te synchroniseren.

Heeft u nog vragen over het gebruik van AI in combinatie met de software van CloudFashion? Neem dan contact met ons op!

Privacy Settings
We use cookies to enhance your experience while using our website. If you are using our Services via a browser you can restrict, block or remove cookies through your web browser settings. We also use content and scripts from third parties that may use tracking technologies. You can selectively provide your consent below to allow such third party embeds. For complete information about the cookies we use, data we collect and how we process them, please check our Privacy Policy
Youtube
Consent to display content from - Youtube
Vimeo
Consent to display content from - Vimeo
Google Maps
Consent to display content from - Google
Spotify
Consent to display content from - Spotify
Sound Cloud
Consent to display content from - Sound